SÍNTESI ORGÁNICA

  • Estratègies i mètodes de síntesi per a l’obtenció de productes amb interès industrial.
  • Desenvolupament de nous processos químics i biotecnològics per la valorització de subproductes del sector agroalimentari.
  • Obtenció de nous biocatalitzadors a partir de l’aïllament de microorganismes.
  • Ús de sistemes de flux continu i microreactors en síntesi i biocatàlisi.

APLICACIONS

  • Síntesi de productes derivats del glicerol.
  • Síntesi de derivats de sucres.
  • Síntesi de derivats d’aminoàcids.
  • Obtenció d’additius per a la indústria alimentària i cosmètica a partir de fonts naturals
  • Utilització de biocatalitzadors per a la valorització de residus agroindustrials.

TÈCNIQUES D’ANÀLISI

  • Millora de tècniques cromatogràfiques i espectrometria de masses.
  • Assajos d’autenticació per RMN, HPLC-MS/MS, relació isotòpica d’oxigen, FTIR, Raman, …
  • Metabolómica agroalimentària